Poraz “Tigrica“ u Aranđelovcu

Izvor: KGsport.info, 06.Mar.2012, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz “Tigrica“ u Aranđelovcu

Rukometašice Radničkog Lepenice KG poražene su sa 28:25 na gostovanju u Aranđelovcu od Knjaz Miloša, u utakmici 14. kola Superlige Srbije.
Kragujevački tim je uspeo da se rezultatski održi do 10. minuta, posle čega je domaćin stekao prednost koja je u jednom trenutku iznosila i šest golova razlike, odnosno dovoljno da obezbedi trijumf.
Kod pobednika, Bojana Agatunović sa 10 golova je bila najzapaženiji pojedinac i strelac, a isto toliko pogodaka na drugoj strani postigla je Lana Žiga.
Radnički Lepenica KG je uprkos porazu zadržao treće mesto na tabeli i u sledećem kolu igraće protiv Nopala u Bačkoj Palanci.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Poraz košarkašica za kraj ligaškog dela

Izvor: KGsport.info, 06.Mar.2012

U meču poslednjeg kola Prve A lige košarkašice Radničkog poražene su na gostovanju u Šapcu od istoimene ekipe sa 64:60.. Igračice trenera Darka Jakovljevića su dobro počele utakmicu. Posle prve četvrtine imale su vođstvo od 15:9. Međutim, u naredna dva perioda šapčanke su uspele da preokrenu...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.