PK „Radnički“ organizuje treći plivački miting „Kup Kragujevca“

Izvor: KGsport.info, 05.Nov.2014, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PK „Radnički“ organizuje treći plivački miting „Kup Kragujevca“

Plivački klub „Radnički“ u subotu, 15. novembra, na zatvorenom bazenu SC „Park“, organizuje treći po redu međunarodni plivački miting „Kup Kragujevca 2014“. Dolazak je već potvrdio veliki broj klubova iz zemlje i inostranstva, što će svakako doprineti renomeu ovog takmičenja i na najbolji način promovisati plivanje i sam grad Kragujevac.
Cilj PK „Radnički“ je da ugosti prijatelje i organizuje vrhunsku sportsku manifestaciju, i na taj način potvrdi epitet >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << najbolje organizovanog plivačkog mitinga na Balkanu, kao i prestižnu nagradu „Ponos Šumadije“.
Takmičenje je pojedinačno i ekipno i održava se po pravilima FINA i PSS. Za najbolje plivače i klubove pripremljene su i brojne nagrade.
Svečani početak takmičenja „Kup Kragujevca 2014“  zakazan je za 15. novembar od 10 časova.

Prijave za takmičenje traju do 13.11 i to na mejl boki86nis@gmail.com.
 
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U subotu međunarodna revija ritmičarki

Izvor: NTV.rs, 06.Nov.2014, 11:32

Četvrti po redu Međunarodni „Gimnastiks kup“ biće održan u subotu u dvorani „Miroslav Antić“ u Durlanu. Učešće na ovoj reviji ritmičarki prijavilo je 16 klubova iz Bugarske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Srbije. Pojedinačni i timski nastup imaće oko 300 devojčica, a među njima...

Nastavak na NTV.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.