Milan rutinski pobedio u Bariju

Izvor: B92, 21.Feb.2010, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milan rutinski pobedio u Bariju

Fudbaleri Milana pobedili su Bari 2:0 (1:0) u poslednjem meču 25. kola italijanske Serije A.

Milan je doruge pobede u nizu stigao strpljivom igrom na stadionu 'Sveti Nikola'. Strelci za 'rosonere' bili su Marko Borielo volejom u 43. minutu na asistenciju Ronaldinja, i Pato u 69. posle gužve u šesnaestercu domećeg tima. Bari je u finišu imao priliku da smanji rezultat, ali je iskusni Abijati odbranio penal Baretu.

Milan je posle ove pobede i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trećeplasirani u Seriji A, ali je sada na sedam bodova zaostatka za liderom Interom. Druga je Roma sa 50 bodova, a slede Juventus sa 41, Palermo, Napoli i Sampdorija sa po 40.

U zoni ispadanja su Livorno sa 23, Atalanta sa 21. i Sijena sa 17 bodova, dok je ispred njih, Katanija Siniše Mihajlovića sa 24 boda.

Pregled ostalih utakmica odigranjih u nedelju pročitajte ovde.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan bez problema u Bariju

Izvor: Sportske.net, 21.Feb.2010

Roso-neri u poslednjoj utakmici 25. kola Serije A rutinski savladali domaći Bari sa 2:0 (1:0). Domaći u poslednjim trenucima meča nisu iskoristili jedanaesterac.

Nastavak na Sportske.net...

Milanu bodovi u Bariju (video)

Izvor: SrbijaNet.rs, 22.Feb.2010, 01:19

U preostaloj utakmici 25. kola italijanske fudbalske Serije A Milan je večeras kao gost savladao Bari sa 2:0 i sa utakmicom manje smanjio prednost vodećeg Intera na sedam bodova. Sigurna pobeda ostvarena je pogocima Borijela u 42. i Patoa u 69. minutu.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.