MILOŠA BOJANIĆA VIŠE VOLE OD FUDBALERA PARTIZANA

Izvor: Kurir, 21.Jul.2010, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠA BOJANIĆA VIŠE VOLE OD FUDBALERA PARTIZANA

Ma, kakvi fudbaleri, narodnjaci su zakon! Kada su se igrači Partizana pojavili na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu, nije bilo čoveka koji ih nije primetio i nešto prokomentarisao. Neki su se smeškali, neki pričali međusobno i gledali ih ispod oka, dok su najmlađi prilazili i tražili autogram.

Ma, kakvi fudbaleri, narodnjaci su zakon!

Kada su se igrači Partizana pojavili na aerodromu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << “Nikola Tesla” u Beogradu, nije bilo čoveka koji ih nije primetio i nešto prokomentarisao. Neki su se smeškali, neki pričali međusobno i gledali ih ispod oka, dok su najmlađi prilazili i tražili autogram.

Međutim, nedugo zatim dolazi do velikog preokreta. Na aerodromu se pojavila dobro poznata faca s “Farme”, pobednik poslednjeg rijalitija Miloš Bojanić, koji je zasenio sve prisutne. Iako je od završetka “Farme” prošlo više od mesec dana, očigledno je njegov boravak na imanju u Lisoviću ostavio dubok trag na javnost Srbije.

Svi prisutni odjednom su pohrlili prema pevaču, tražeći da se slikaju s čovekom koji nikog nije ostavio ravnodušnim tokom boravka na Farmi. Tako je estradni umetnik zasenio igrače Partizana, koji su ostali u čudu šta se zapravo dešava.

Fudbaleri crno-belih su u tim trenucima polako prilazili pasoškoj kontroli i sa nevericom gledali šta se događa na surčinskom aerodromu. Sigurno je i da su neki od njih došli u iskušenje da se pozdrave sa čuvenim Lošmijem.

Milan Nastić

Voditeljka RTS i reditelj u avionu

Na put u Jermeniju s fudbalerima Partizana krenuo je i dobro poznati tandem. U pitanju su televizijska voditeljka Marija Kilabarda i filmski reditelj Srđan Dragojević. Kilibarda, koja je nedavno vodila specijalnu TV emisiju “Rt dobre nade” posvećenu Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi, ne krije da je vatreni navijač crno-belih, a u vezi je s bivšim rukometašem Partizana Ognjenom Kajganićem. Dragojević je, takođe, rado viđen gost na utakmicama Partizana, iako nije u emotivnoj vezi ni sa jednom bivšom sportistkinjom ovog kluba.
Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Miloš Bojanić bacio u zasenak fudbalere Partizana

Izvor: Svet, 21.Jul.2010

Ma, kakvi fudbaleri, narodnjaci su zakon! Kada su se igrači Partizana pojavili na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu, nije bilo čoveka koji ih nije primetio i nešto prokomentarisao. Neki su se smeškali, neki pričali međusobno i gledali ih ispod oka, dok su najmlađi prilazili i tražili autogram....

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.