Košarkašice Radničkog bez snage protiv Koraća

Izvor: KGsport.info, 24.Okt.2014, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkašice Radničkog bez snage protiv Koraća

Košarkašice Radničkog izgubile su večeras u Beogradu od ekipe Radivoja Koraća sa 83:54 (19:17, 25:12, 21:12, 18:13), u prvoj utakmici 3. kola Prve lige Srbije. Kragujevčanke su bile ravnopravan rival samo do sredine druge četvrtine, pa su Beograđanke zasluženo slavile.
Aktuelne šampionke opravdale su ulogu favorita i zabeležile pobedu, treću i nizu, dok je Kragujevčankama ovo bio treći uzastopni poraz.
Gošće su se dobro držale do sredine druge četvrtine, >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << ali nisu imale rešenje za sve jaču odbranu Koraća. Kako se bližilo poluvreme, Beograđanke su povećavale prednost, pa su na odmor otišle sa vođstvom od 44:29.
U nastavku utakmice košarkašice Radničkog nisu uspele da pariraju domaćinu, koji je na kraju slavio ubedljiv trijumf.
Ivana Brajković sa 14 poena i 9 skokova (indeks 27) bila je najefikasnija u pobedničkom taboru. Poen manje postigla je Tamara Kapor. Kod Kragujevčanki jedina raspoložena bila je Marijana Lešnjak, koja je sa 15 poena jedina imala dvocifreni učinak.
Naredne subote, u 4. kolu Prve lige Radnički će u hali “Gordana Goca Bogojević“ biti domaćin ekipi Vrbas Medele.
Foto: Marko Lazarević
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odbojkaši Radničkog „razneli“ Đerdap

Izvor: KGsport.info, 25.Okt.2014, 19:49

. Veliku pobedu zabeležili su odbojkaši Radničkog na gostovanju u Kladovu. Oni su savladali domaći Đerdap sa maksimalnih 3:0 (25:19, 25:15 25:16) u okviru 2. kola Viner štediše lige.. Tim Mirka Ristovića je u sva tri seta bio dominantan i nije dozvolio domaćinu ni trunku nade. Nešto jači otpor...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.