Izvor: HotSport.rs, 04.Apr.2017, 22:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KUP ITALIJE: Briljantni Sergej odveo Lacio u finale preko najvećeg rivala! (VIDEO)

Fudbaleri Lacija plasirali su se u finale Kupa Italije ukupnim rezultatom 4:3 protiv Rome, a ponovo je strelac za ‘nebesko plave’ bio Sergej Milinković-Savić.

U prvoj utakmici polufinala Kupa Italije, Sergej Milinković-Savić je načeo Romu, a veliku prednost i pobedu od 2:0 doneo Ćiro Imobile posle velikih napada ‘vučice’.
Gotovo isto je bilo i večeras, Roma je napala kako bi što pre neutralisala prednost velikog protivnika, a Sergej >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je prvi zadao udarac od koga se gradski rival nije oporavio.

(Izvor: youtube / Sport&Funny_Videos)
Već tada je bilo jasno da Roma neće moći u finale, iako je El Šaravi na dva minuta pre kraja poluvremena smanjio na 1:1.
Kada je Ćiro Imobile postigao drugi gol za Lacio u 56. minutu, sve je bilo jasno. Roma je smogla snage i preokrenula rezultat do kraja golovima Salaha u 66. i 90. minutu, za ‘utešnu’ pobedu od 3:2, ali ukupan poraz od 4:3, što će navijače mnogo više boleti.
Sa druge strane, navijači Lacija ponovo će u nebesa dizati mladog srpskog reprezentativca, novog ljubimca, Sergeja Milinkovića-Savića.
U drugom polufinalu sutra se u Napulju sastaju Napoli i Juventus, posle 3:1 za ‘Staru damu’ iz prvog meča u Torinu.
The post KUP ITALIJE: Briljantni Sergej odveo Lacio u finale preko najvećeg rivala! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Milinković Savić je već igračina! Gol, genijalna asistencija, eliminacija Rome i finale (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Apr.2017

Sa dva poteza, srpski as zablistao u rimskom derbiju i doneo Nebeskoplavima meč za trofej..Sergej Milinković Savić po poslednjim procenama italijanske javnosti se ceni na 30.000.000 evra. Ali posle večerašnjeg meča, ta cena će sigurno otići još koje milionče iznad! Novom fenomenalnom partijom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Milinković-Savić odveo Lacio u finale Kupa

Izvor: RTS, 04.Apr.2017

Fudbaleri Lacija plasirali su se u finale Kupa Italije i pored poraza od Rome sa 2:3 u revanš meču polufinala. . .Lacio je finale prošao zahvaljujući pobedi u prvom meču sa 2:0..Ekipa Lacija je povela golom srpskog fudbalera...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.