KMF krenuo sa pripremama

Izvor: Vranje-online.com, 11.Avg.2015, 17:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KMF krenuo sa pripremama

Klub malog fudbala Vranje počeo je pripreme za predstojeću sezonu.
KMF će predvoditi Marjan Đorđević, kao trener, dok će Goran Jović obavljati funkciju sportskog direktora.
Celokupne pripreme vranjski fudbaleri će odraditi u Vranju, a odigravanje kontrolnih utakmica je planirano za dve nedelje.
Igrački kadar, uglavnom, ostaje isti, ali su u toku i pregovori >> Pročitaj celu vest na sajtu Vranje-online.com << sa nekoliko igrača. Prelazni rok traje do kraja avgusta.
Šampionat Prve Futsal lige Srbije koji počinje 5. septembra, raspored odigravanja utakmica trebalo bi da bude poznat do sredine septembra.
Izvor: OK Radio

Nastavak na Vranje-online.com...






Povezane vesti

Rukometaši počeli pripreme

Izvor: Vranje-online.com, 11.Avg.2015

Rukometaši Vranja počeli su pripreme za predstojeću sezonu u Prvoj ligi – grupa Istok..Celokupni pripremni period vranjski rukometaši će provesti u Vranju..Nakon toga, uslediće i odigravanje kontrolnih utakmica..Igrački kadar je ostao isti kao i u prethodnoj sezoni..Prvenstvo za rukometaše...

Nastavak na Vranje-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vranje-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vranje-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.