Jagodina: Cilj je da osvojimo Kup

Izvor: B92, 31.Jan.2014, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jagodina: Cilj je da osvojimo Kup

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je da su ciljevi kluba u prolećnoj polusezoni osvajanje Kupa Srbije i visok plasman na tabeli.

Milanović je, sa novim pojačanjem Jagodine Nikolom Jakimovskim, doputovao u Antaliju gde se ekipa nalazi na pripremama.

"Došao sam da obiđem ekipu koja vredno radi u uslovima koji su pravi za ovakav deo priprema. Novajlije su se odlično i brzo uklopile i očekujem da daju svoj doprinos u prolećnom delu sezone", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Milanović.

On je dodao da je najvažnije da se pripreme obave kvalitetno i da će uz malo sreće doći i rezultati.

"Ciljevi su jasni i poznati. Manji ciljevi od onih rezultata koje smo već ostvarili su praktično neuspeh. Želimo ponovo da osvojimo Kup i želimo visok plasman na tabeli, pa se nadam da ćemo u maju zakazati novo slavlje na trgu u Jagodini", rekao je Milanović.

Pripremama se priključio novi igrač, Nikola Jakimovski (24) koji je došao iz japanske Nagoje. U karijeri je igrao još za Javor iz Ivanjice, makedonski Teteks i mađarski Ferencvaroš.

Jakimovski, koji igra na pozicijama levog i srednjeg veznog, potpisao je ugovor na dve godine.

"Zahvalan sam upravi što mi je omogućila da dodjem u klub jer je Jagodina trenutno najstabilniji superligaš. Pratim igre Jagodine. Nadam se da ćemo ponoviti prošlogodišnje rezultate", rekao je Jakimovski.
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jagodina: Cilj je da osvojimo Kup

Izvor: B92, 31.Jan.2014

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina Goran Milanović rekao je da su ciljevi kluba u prolećnoj polusezoni osvajanje Kupa Srbije i visok plasman na tabeli...Milanović je, sa novim pojačanjem Jagodine Nikolom Jakimovskim, doputovao u Antaliju gde se ekipa nalazi na pripremama..."Došao sam da obiđem...

Nastavak na B92...

Milanović: Odbrana kupa i visok plasman su prioritet, sve ostalo je neuspeh

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014

EKIPA Jagodine je uveliko na pripremama u Antaliji, odigrala dve kontrolne utakmice, izgubila od rumunskog Petrolula (1:0) i remizirala sa ukrajinskim Metalurgom (0:0), ali ti rezultati ne brinu nikog u taboru „ćurana“. Predsednik kluba Goran Milanović je doputovao u Tursku da obiđe tim...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.