FSS: Podrška igračima Radničkog, krivci da budu adekvatno kažnjeni

Izvor: Sportal.rs, 04.Dec.2014, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FSS: Podrška igračima Radničkog, krivci da budu adekvatno kažnjeni

Navijači Radničkog iz Kragujevca u sredu su napali fudbalere, ušli su u svlačionicu i pretili igračima da ako ne obustave štrajk da će biti pretučeni ili izbodeni noževima. Fudbalski savez Srbije najoštrije je osudio incident i pokušaj fizičkog napada na igrače Radnički 1923 iz Kragujevca, navodi se u saopštenju.

- FS Srbije veruje da će pokrenuta istraga nadležnih organa dovesti do pronalaska >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << krivaca, a koji će biti adekvatno kažnjeni. Činjenica da su fudbaleri FK Radnički 1923 napadnuti na njihovom radnom mestu - u klupskoj svlačionici, posebno čini viđeni incident još težim. FS Srbije ovim putem pruža punu podršku fudbalerima kragujevačkog kluba i poručuje i njima i čelnicima FK Radnički 1923 da smo im na raspolaganju za bilo kakvu vrstu pomoći i saradnje – ističe se u saopštenju i dodaje:

- Podsećamo da je Kragujevac jedan od strateških centara srpskog fudbala. Istorijski gledano, FK Radnički 1923 je jedan od najuspešnijih i najčuvenijih klubova naše zemlje, koji je podario niz proslavljenih igrača, trenera i fudbalskih radnika uopšte. Takođe, navijači kragujevačkog kluba su oduvek bili korektni i podržavali su svoj klub, tako da u ovom slučaju treba staviti jasnu granicu između njih i manje grupe huligana koji su izazvali pomenuti incident.

(Foto: MN Press) 
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Kragujevac

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FSS: Radnički, tu smo da pomognemo

Izvor: Mondo, 04.Dec.2014

Fudbalski savez Srbije najoštrije osudio pokušaj fizičkog napada huligana na igrače Radničkog iz Kragujevca..Foto: Goran Sivački - MONDO..Mnogo buke i veliku zabrinutost izazvao je incident u Kragujevcu, u kojem su navijači Radničkog 1923 pretili igračima tog kluba...Fudbalski savez Srbije osudio...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.