Ćurčić prebrinuo jednu brigu, Ljajić će igrati protiv Portugala! Sledi „napad“ na Subotića

Izvor: MozzartSport.com, 04.Jan.2015, 09:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćurčić prebrinuo jednu brigu, Ljajić će igrati protiv Portugala! Sledi „napad“ na Subotića

"Bane i Adem nemaju nikakve probleme i u drugarskim su odnosima"

Novi selektor reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić jednu brigu je prebrinuo! On je prethodnih dana boravio u Rimu gde je obavio razgovor sa Ademom Ljajićem, a ovaj mu je bezuslovno poručio da njegova želja da ponovo zaigra za Orlove nije sporna. Takođe, Ćurčić je najavio da mu je sledeći cilj da ode u Nemačku i ubedi Nevena Subotića da se vrati u nacionalnu selekciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
To praktično znači da bi Srbija za martovski duel sa Portugalcima u Lisabonu mogla da bude značajno ojačana, a nije potrebno trošiti reči koliko bi nam to značilo, s obzirom da je u pitanju možda i najvažniji meč u dosadašnjem toku kvalifikacija za Evropski šampionat u Francuskoj.

"Razgovarao sam sa Ademom. Što se tiče njegovog povratka i želje da igra za reprezentaciju tu ništa nije sporno. Precizirali smo šta se od njega očekuje, koji su nam planovi. Razgovor je tekao kao i sa svim ostalim reprezentaivcima koje smo posetili. Ljajić je u planovima za utakmicu protiv Portugala. Da spisak predajem za sedam dana rekao bih da će dobiti poziv", izjavio je Radovan Ćurčić za Sportski žurnal.

Strateg srpskog nacionalnog tima kratko se osvrnuo i na spekulacije o lošem odnosu između kapitena Ivanovića i Ljajića...

"Cela priča oko njih dvojice je malo predimenzionirana. Njih dvojica nemaju nikakve probleme i u drugarskim su odnosima", dodao je Ćurčić, a onda izneo i planove vezane za naredni period: "Sledeća destinacija nam je Nemačka. Razgovaraću i sa Nevenom Subotićem. Ne mogu sada da kažem kakav će ishod biti, ali velika mi je želja da ponovo bude sa nama – najavio je selektor Srbije.

(foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ljajić se vraća u reprezentaciju protiv Portugala, selektor hoće i Subotića!

Izvor: Telegraf.rs, 04.Jan.2015

Radovan Ćurčić potvrdio da vezista Rome želi da igra za Srbiju, dok tek sledi razgovor sa defanzivcem Dortmunda..Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Radovan Ćurčić istakao je da bi u tim Orlova trebalo da se vrati i vezista Rome Adem Ljajić s kim je razgovarao tokom boravka u Italiji...Ljajić...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.