Bačena bomba na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu!

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Feb.2012, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bačena bomba na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu!

U niškom u prigradskom naselju Pasi Poljana, samo tri kilometra od centra Niša, na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija bačena je razorna bomba.

Ovaj težak incident nam je potvrđen i u Policijskoj upravi u Nišu, gde još uvek ne mogu da govore o detaljima i pojedinostima jer su istraga i potraga za napadačem u toku.
Nezvanično, saznali smo da je nepoznati napadač koristeći mrak i, kako su ispričali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << susedi porodice Stojković, koji su ga ipak primetili pre događaja, sa kapuljačom od jakne preko glave, prišao ogradi i bacio bombu u dvorište, a onda trkom pobegao.
Eksplozivna naprava pala je na metar i po od glavnog ulaza u porodičnu kuću i eksplodirala je. Pričinjena je znatna materijalna šteta na ulaznim vratima, prozorima i fasadi, ali povređenih u ovom bombaškom napadu, rečeno nam je, nije bilo.
U vreme kada je bomba bačena na kuću unutra je bila samo majka popularnog Dragana Stojkovića Piksija, Desanka.
Prvi čovek Policijske uprave Niš, pomoćnik načelnika Ljubiša Milenković rekao je za zurnal.rs da se ispituju svi detalji, ali i motivi ovog bombaškog napada.
Kako nam je rečeno dvorište i porodična kuća 'pokriveni' su kamerama, ali, kako je bio mrak od snimka je malo vajde. Ni snimak od kasnije nije mnogo upotrebljiv, jer, navodi se, nakon eksplozije bombe registrovan je i snimljen samo veliki dim.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bombom na Piksijevu kuću u Nišu!

Izvor: Mondo, 25.Feb.2012

U niškom prigradskom naselju Pasi Poljana, samo tri kilometra od centra Niša, na porodičnu kuću Dragana Stojkovića-Piksija bačena je razorna bomba.

Nastavak na Mondo...

Bomba na kuću Dragana Stojkovića Piksija

Izvor: Politika, 25.Feb.2012

Niš – Preksinoć, oko 19.45 časova, na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija, bivšeg fudbalera Radničkog iz Niša, Crvene zvezde, italijanske Verone, Olimpika iz Marselja i Nagoje iz Tokija, i bivšeg kapitena reprezentacije Jugoslavije, u niškom prigradskom naselju Pasi Poljana, na samo...

Nastavak na Politika...

Bačena bomba na porodičnu kuću Dragana Stojkovića Piksija

Izvor: Radio 021, 25.Feb.2012

Na porodičnu kuću legende srpskog fudbala Dragana Stojkovića Piksija u niškom prigradskom naselju Pasi Poljana bačena je bomba.

Nastavak na Radio 021...

Bačena bomba na Piksijevu kuću

Izvor: JužneVesti.com, 26.Feb.2012, 02:28

Prema još nepotvrđenim informacijama, na porodičnu kuću proslavljenog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića u niškom naselju Pasi Poljana nepoznata osoba bacila je bombu.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.