Alivodić: Živimo za uspeh protiv Jagodine, hoćemo da donesemo trofej u Novi Sad

Izvor: Blic, 06.Maj.2013, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alivodić: Živimo za uspeh protiv Jagodine, hoćemo da donesemo trofej u Novi Sad

Vojvodina se u januaru pojačala Enverom Alivodićem, što je bio pun pogodak. Fudbaler iz Novog Pazara se brzo uklopio u tim koji će u sredu igrati finale Kupa Srbije protiv Jagodine. Povodom istorijske utakmice za novosadski klub, Alivodić je u intervjuu za zvanični sajt Vojvodine rekao da tim živi za pobedu u finalnom meču.

"Mislim da ni mi igrači nismo još svesni značaja mogućeg osvajanja trofeja. Ono što garantujem je da svi živimo za to da obradujemo navijače i >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da pehar donesemo u Novi Sad. Sreda će biti, nadam se, krupnim i zlatnim slovima upisana u istoriju Vojvodine. Za to se spremamo, tome se nadamo… Znam da ćemo imati ogromnu podršku – a kako za to drugačije da vratimo nego borbom i trijumfom, kome ćemo se svi beskrajno radovati. Presudiće strpljivost, kao i u svakom finalu, a siguran sam da smo tu jači od Jagodinaca", rekao je Alivodić.

On je brzo osvojio navijače kluba, kojima nije mnogo trebalo da pokrenu skandiranje njegovog imena sa tribina.

"Šta da kažem o nekome ko je uvek uz nas igrače, ko živi za Vojvodinu i Novi Sad, ko skandira "Envere, majstore". Skoro kao da sam u snu... Podrška, nesebična i istinska, jeste ono što svakom mom saigraču i meni znači više od svega", rekao je Alivodić.

"Sedmica" Vojvodine dala je odgovor na pitanje šta je najveća snaga tima koji će u sredu na stadionu Partizana od 20:30 istrčati na teren.

"Sadašnji tim Vojvodine jeste pravi kolektiv, spoj starijih i mlađih igrača, gde vlada odlična atmosfera u svlačionici, i to je njegova najjača snaga. To jeste preduslov da svaku utakmicu, na površinu “ispliva“ drugi pojedinac koji bude najbolji na terenu", rekao je Alivodić.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oumaru, nesuđeni član "orlova": Daj Bože da uzmemo Kup

Izvor: Blic, 06.Maj.2013

Abubakar Oumaru, Kamerunac koji je u srpskom fudbalu od 2009, nada se da će u sredu u finalu Kupa protiv Jagodine doći do trofeja u dresu novosadske Vojvodine..."Očekujemo normalnu utakmicu, imamo svoju igru. Idemo tamo da igramo naš fudbal. Hoću da dođe što više naših navijača, da nam daju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.