Sinergija 2016 – Digitalna transformacija

Izvor: DobreVesti.rs, 25.Sep.2016, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sinergija 2016 – Digitalna transformacija

BEOGRAD - Ovogodišnja Sinergija, pod sloganom Inegrated Destination održaće se od 17. do 19. oktobra a tema je – digitalna transformacija.

 
Ovogodišnja konferencija koja će se održati u hotelu Crowne Plaza donosi sveže ideje ne samo za IKT profesionalce, već i za donosioce odluka na svim poljima biznisa.
 
Digitalna transformacija koja se trenutno dešava, utiče na biznis više nego ikada a tome će nam govoriti brojni predavači.  Sve  je veća potreba za suštinskim poznavanjem digitalnih tehnologija i njihovog uticaja na sve aspekte života ljudi.
 
Digitalna ekonomija ulazi u novo doba koje donosi, do sada nevidiđene, izazove za sve izvršne direktore. Veoma je aktuelna...
Pogledaj vesti o: Sinergija

Nastavak na DobreVesti.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.