ZAVRŠILA KOD HIRURGA: Severina popravila deformitet na USNI? (FOTO)

Izvor: Press, 17.Avg.2017, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAVRŠILA KOD HIRURGA: Severina popravila deformitet na USNI? (FOTO)

Pevačica je rešila da se popravi neke delove tela.
Foto: Instagram
Atraktivna pevačica Severina Kojić za korekciju usana izdvojila oko 400 evra, osvežila je kosu ekstenzijama, a nedavno je za haljinu i cipele dala čak 7000 evra.
Pevačica se nedavno podvrgla tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom koja licu vraća mladalački izgled. Cene zahvata kreću se od 200 do 400 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << evra, prenose hrvatski mediji.
- Na starijim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na levoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svežije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i tako osveži usne - objasnio je stručnjak za estetsku hirurgiju.
Severina je osim usana sredila i svoju kosu. U splitskom frizerskom salonu kosu je popunila ekstenzijama pa na nastupima kombinuje zavodljive kovrdže i ispeglanu kosu koja joj sad dođe do zadnjice. U poslednje vreme na nastupima po bini skakuće u mrežastim čarapama i korsetima kojima ističe isklesano telo. 
Često bira kreacije domaćih i regionalnih, manje poznatih dizajnera, jer voli da promoviše mlade. Za jedan svoj nastup u Vodicama Seve je obukla crni korset koji je kombinovala sa mrežastim čarapama, nakitom i lancima. Oko vrata je stavila ogrlicu s velikim krstom.

Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.