Svadba u novembru: Seve želi što pre da se uda!

Izvor: Blic, 01.Sep.2015, 17:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svadba u novembru: Seve želi što pre da se uda!

Popularna pevačica ne krije da je u srećnoj ljubavi sa Igorom Kojićem, pa želi što pre da postane gospođa Kojić.

Hrvatska pevačica nedavno je održala koncert u Novom Bečeju, kojem je prisustvovao njen verenik. Zanimljivo je da su koncertu po prvi put prisustvovali i Igorovi roditelji.

Keba je iskoristio priliku da se oduži snaji na komplimentima, koje mu je uputila tokom koncerta u Loznici, te je pohvalio Severinu.

- Kao što je Seve rekla u Loznici, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << stvarno uživam, ona je veliki umetnik i ima nepresušnu energiju - izjavio je pevač.

Otkako je Severina pokazala verenički prsten mediji ne prestaju da spekulišu o datumu venčanja, te je pevačica na pitanje novinara emsije "Ekskluziv" da li će se udati u oktobru ili novembru, kratko odgovorila:

- Novembar... Novembar je lep mesec.

Šuška se i da će se tog dana venčati i Igorovi roditelji, s obzirom na to da se Keba i Olja nisu venčali u crkvi.

Severina je na početku nastupa pozdravila publiku uz komentar:

- Poslednji put nas je bilo 50.000 hiljada plus jedan, jer sam tada bila trudna - misleći na koncert iz 2011. godine, a izjavom je podstakla spekulacije o tome da je u drugom stanju.

Na pitanje novinara da li se istorija ponavlja, misleći na to da li će Severina po drugi put postati mama, pevačica je kratko odgovorila da se ne zna, a kasnije dodala i kako je sve u redu i da je sve super.

Seve se nedavno vratila sa Ibice, gde je letovala sa Igoron, a kaže da joj je odmor prijao, jer je bio "penzionerski". Posle koncerta Severina je otkrila da novi album, koji će publici predstaviti do kraja godine, posvećuje upravo Igoru.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Seve želi što prije da se uda

Izvor: BanjalukaLive.com, 01.Sep.2015

Popularna pjevačica ne krije da je u srećnoj ljubavi sa Igorom Kojićem, pa želi što prije da postane gospođa Kojić. Hrvatska pjevačica nedavno je održala koncert u Novom Bečeju, kojem je prisustvovao njen vjerenik. Zanimljivo je da su koncertu po prvi put prisustvovali i Igorovi roditelji. Keba...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.