Predsednik Hrvatske čuva Severininog sina dok mama peva

Izvor: Blic, 27.Nov.2014, 10:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik Hrvatske čuva Severininog sina dok mama peva

Pevačica Severina Vučković održala je humanitarni koncert u Zagrebu, za poboljšanje životnih uslova u jednoj dečjoj ustanovi.

Pevačica je na koncertu povela i sina Aleksandra Popovića, koji je sedao u prvom redu sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem.

Josipović je zajedno sa Severininom drugaricom Miom čuvao malog Aleksandra dok mu je mama pevala.

Hrvatska diva se odmah pohvalila fotografijom na Instagramu, a u opisu je napisala "Moj sin, moja Mia, moj predsednik" i dodala da je jako ponosna na njih.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Predsednik čuva Severininog sina dok mama peva!

Izvor: Prva.rs, 27.Nov.2014

Pevačica Severina Vučković održala je humanitarni koncert u Zagrebu, za poboljšanje životnih uslova u dečijoj bolnici Gornja Bistra. Na koncert je povela i sina Aleksandra Popovića, koji je sedeo u prvom redu sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem i Severininom drugaricom Miom. Nakon nastupa...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.