OVO je Kebina snajka?!

Izvor: Mondo, 28.Apr.2015, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO je Kebina snajka?!

Severina Vučković u vezi sa Igorom Kojićem, sinom Dragana Kojića Kebe. Dobro ste pročitali!

 "Zaljubljena sam u Igora".

Ukoliko je verovati najavi naslovnice novog magazina "Stori" i potpisa koji ste upravo pročitali, hrvatska pevačica Severina Vučković je u vezi sa mladim golmanom Igorom Kojićem.

Sin pevača narodne muzike Dragana Kojića Kebe karijeru je počeo u Crvenoj Zvezdi, potom je prešao u FK Pančevo, igrao je za Dinamo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << iz Bukurešta, Santa Klaru ... a, onda, navodno smuvao bivšu Milana Popovića Severinu Vučković (42).

Detalje o romansi, za koju i dalje ne možemo da verujemo da je istinita, saznaćete uskoro.
Pogledaj vesti o: Severina,   Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Severinu ponovo zaveo Srbin

Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Apr.2015

Hrvatska pjevačica Severina Vučković otkrila je u novom izdanju magazina "Story" da je već mjesecima uživa u emotivnoj romansi. Njeno srce osvojio je nekadašnji golman, a danas sportski menadžer Igor Kojić, inače sin srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe. Igor Kojić nastupao je ranije...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Severina Vučković u vezi sa sinom Dragana Kojića Keba: Zaljubljena sam do ušiju!

Izvor: Svet plus, 29.Apr.2015, 09:40

Nedavno se u medijima pojavila vest da je Severina Vučković u vezi sa sinom našeg popularnog folk pevača Dragana Kojića Kebe. Iako su mnogi pomislili da je reč o šali, hrvatska pevačica otkriva da je do ušiju zaljubljena u Igora...Poznata hrvatska pevačica se pre dve godine rastala od srpskog...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.