Da li ste znali? Ovi domaći i strani slavni roditelji su vršnjaci

Izvor: Svet, 07.Okt.2015, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste znali? Ovi domaći i strani slavni roditelji su vršnjaci

Da li ste se ikada začudili kada ste saznali da su neke strane i domaće ličnosti ista generacija? Činjenica je da su se svi ostvarili i kao uspešni ljudi ali su i trijumfovali kao roditelji za primer.
Zbog dugog staža, premijera i raznih emisija i gostovanja, danas su cenjeni kako kod nas tako i širom sveta. Ali, kako i sami navode njihov najveći uspeh je porodica koju su stvorili i njihova pokolenja.
Sofija Vergara i Severina Vučković

Možda >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << niste znali, ali hrvatska zvezda Severina Vučković i glumica Sofija Vergara su generacija i imaju 43 godine. Dve talenovane dive ali složićete se i prelepe. Obe su se ostvarile u ulozi majke i sada uživaju u porodičnoj idili.
Ben Aflek i Željko Joksimović


Ovo je možda bilo i najočiglednije… Poznati pevač i vrsni umetnik Željko Joksimović i holivudski glumac Ben Aflek su 43-godišnjaci.
Koji slavni roditelji koji pripadaju istoj generaciji pogledajte na portalu “Lepota i Zdravlje”.
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.