(VIDEO) SEVERINA FOLKERKA: Kome Seve peva Tara njemu odgovara, ne vraća se ljubav stara

Izvor: Kurir, 19.Nov.2014, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) SEVERINA FOLKERKA: Kome Seve peva Tara njemu odgovara, ne vraća se ljubav stara

U pauzi tokom snimanja emisije hrvatska pevačica je zapevala narodnjak "Zlatibore čuvaj Taru"

Hrvatska pevačica Severina Vučković boravila je u glavnom gradu Srbije, gde je održala dva nastupa, a iskoristila je i slobodno vreme da gostuje u emisiji "Fantastik šou".

Naime, u pauzama snimanja emisije Severina je zapevala "Zlatibore čuvaj Taru". Pevačicu je izgleda najviše pogodila strofa: "Tara njemu odgovara, ne vraća se ljubav stara"

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Seve zapevala “Zlatibore pitaj Taru” (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Nov.2014

Na sminanju emisije "Fantastik šou" televizije "Prva" hrvatska pevačica je u pauzi izvela čuvenu pesmu..Pevačica Severina Vučković pokazala je da ume itekako dobro da se zabavi. Ona je nedavno boravila u Beogradu, a na sminanju emisije “Fantastik šou” u pauzi je zapevala ni manje, ni više,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.