Izvor: Blic, 21.Apr.2016, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kako je Seve provela prve minute 44. ROĐENDANA (VIDEO)

Pevačica Severina Kojić upriličila je svojim nastupom proslavu 555. rođendana grada Novog Pazara koja pada danas, 20. aprila. Zanimljivo je da tačno u ponoć Kebina snajka počinje da slavi i svoj rođendan.

Istina, Severina je daleko mlađa od Pazara, ona puni samo 44 godine, ali slavlje je duplo.

Severinu je sačekao prepuni gradski trg, a njeni najverniji fanovi su se tiskali u prvim redovima. Ona je odmah počela u veselom ritmu, a u videu pogledajte kako je bilo na koncertu, koji je počeo oko ponoći.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) CELI GRAD SLAVIO SA SEVE: Evo kako je pevačica dočekala 44. rođendan

Izvor: Kurir, 21.Apr.2016

...Koncert je počeo oko ponoći, a njeni najverniji fanovi su se tiskali u prvim redovima, kojih je bilo više od 20000..A video posted by @mina_ismaili on Apr 20, 2016 at 4:20pm PDT..Pevačica je počela je pesmom "Biće ovo dobra noć", zatim su se ređali hitovi..A video posted by Azemina Gegic...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.