Sajam u znaku Velmar-Janković i Branka Chopića

Izvor: Press, 31.Okt.2014, 09:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam u znaku Velmar-Janković i Branka Chopića

Sajam knjiga danas će biti u znaku velikana - Branka Chopića i Svetlane Velmar-Janković ali i Sajma knjiga u Puli i Prvog svetskog rata.
U sali "Borislav Pekić" Udruženje profesionalnih izdavača Srbije organizuje razgovor o saradnji sa predstavnicima Sajma knjiga u Puli.

Nešto kasnije, u sali "Slobodan Selenić" biće organizovana >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tribina o Prvom svetskom ratu i godišnjicama kao povodima, podsticajima i zloupotrebama - "Veliki rat, velika priča, njeni pripovedači i naknadni redaktori".

Zadužbina "Petar Kočić" na promo prostoru hale 1 Sajma knjiga predstaviće "Izabrana đela za đecu i mlade Branka Chopića".

Tribina o Svetlani Velmar Janković, u podnaslovu "Pogled kroz Beograd" biće organizovana u sali "Slobodan Selenić" gde će kasnije biti održan i razgovor na temu "Prevedena dela kineske književnosti".



Dan se završava predstavljanjem filma "Enklava" Gorana Radovanovića a projekciji će, kako je najavljeno, prisustvovati i direktor vladine Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sajam u znaku Velmar-Janković i Branka Ćopića

Izvor: B92, 31.Okt.2014

Sajam knjiga danas će biti u znaku velikana - Branka Ćopića i Svetlane Velmar-Janković ali i Sajma knjiga u Puli kao i Prvog svetskog rata...U sali "Borislav Pekić" Udruženje profesionalnih izdavača Srbije organizuje razgovor o saradnji sa predstavnicima Sajma knjiga u Puli...Nešto kasnije, u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.