Izvor: BanjalukaLive.com, 14.Nov.2012, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zbog ubistva djevojke deset i po godina zatvora

Darko Repac (28) iz Novog Grada osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na deset godina i šest mjeseci zatvora zbog ubistva bivše djevojke Ernestine Jujić (33) iz Prijedora i bijega iz policijske stanice. Presudu je izreklo vijeće kojem je predsjedavala sudija Vesna Stanković-Ćosović. Repac je za ubistvo Jujićeve osuđen na deset godina, a za bjekstvo na jednu godinu, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od deset godina i šest mjeseci zatvora. Prema navodima u presudi, Repac je Jujićevu ubio hicem iz pištolja u glavu 15. aprila ove godine oko 23 časa. Prije toga nesrećna Jujićeva je sa njihovom Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/zbog-ubistva-djevojke-deset-i-po-godina-zatvora.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Prvi potpredsednik Vlade Hrvatske osuđen na zatvor zbog saobraćajke

Izvor: Blic, 14.Nov.2012

Prvi potpredsednik Vlade Hrvatske i ministar privrede Radimir Čačić danas je na sudu u mađarskom gradu Kapošvaru osuđen na godinu i deset meseci zatvora zbog izazivanja saobraćajne nesreće 2010. u kojoj su poginule dve osobe, javili su hrvatski mediji...Pozivajući se na mađarsku novinsku agenciju...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.