U Kaknju poginula četiri rudara

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Okt.2015, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kaknju poginula četiri rudara

U jami Begići – Bištrani, sinoć, oko 1 čas iza ponoći dogodila se nesreća u kojoj su četiri rudara smrtno stradala, jedan teže i jedan lakše povrijeđen, saopšteno je jutros iz RMU Kakanj, piše "kaportal.ba". Slučaj vodi dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj obavlja Federalna rudarska inspekcija. Prema nezvaničnim informacijama, tijela nastradalih rudara iz jame su izvučena tokom noći, a teško povrijeđeni rudar nije u životnoj opasnosti. Svi preživjeli rudari bezbjedno su napustili radna mjesta i izašli vani. Više informacija biće poznato nakon završetka uviđaja.

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Preživjeli rudar iz Kaknja: Živ sam, ali tuga je ogromna

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Okt.2015

KAKANJ - Nesreća u jami Begići-Bištrani odnijela je četiri života i ostavila supruge i djecu bez muževa odnosno očeva. Dva radnika su preživjela tragediju...Rudar Džemal Ibrahimspahić bio je u jami sa Muhamedom Saračem, Nerminom Mušijom, Mijom Stojičićem i Sejadom Gađunom. On je povrijeđen,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.