Izvor: Blic, 27.Okt.2016, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanje na putevima: Magla usporava saobraćaj

Magla jutros smanjuje vidljivost mestimično i ispod 50 metara na putevima Banjaluka-Klašnice i Vlasenica-Han Pijesak, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske.

Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija bez dužih zastoja i posebnih ograničenja, po suvom i mestimično vlažnom kolovozu.

Na graničnim prelazima jutros nema dužih zadržavanja. Zbog radova na području Hrvatske, na prelazu Orašje-Županja vozila se kreću usporeno u oba smera.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Magla usporava saobraćaj

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Okt.2016

BANJALUKA - Magla jutros smanjuje vidljivost mjestimično i ispod 50 metara na putevima Banjaluka-Klašnice i Vlasenica-Han Pijesak, saopštio je Auto-moto savez Republike Srpske...Saobraćaj se jutros na većini puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ odvija bez dužih zastoja i posebnih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.