Saobraćajna nesreća na putu Zvornik-Bijeljina, ima povređenih osoba

Izvor: Blic, 16.Jan.2017, 16:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajna nesreća na putu Zvornik-Bijeljina, ima povređenih osoba

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mestu Debela Međa dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj ima povređenih osoba, rekao je portparol Centra javne bezbednosti Zvornik Miljan Bobar.

Na mesto saobraćajne nesreće, koja se dogodila danas oko 14.20 časova, upućeno je sanitetsko vozilo Doma zdravlja Zvornik.

Saobraćaj na ovom delu puta je obustavljen.

Policija vrši uviđaj.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajka na putu Zvornik – Bijeljina, ima povrijeđenih

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jan.2017

ZVORNIK - Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina u mjestu Debela Međa dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj ima povrijeđenih lica, rekao je Srni portparol Centra javne bezbjednosti Zvornik Miljan Bobar...Na mjesto saobraćajne nezgode, koja se dogodila danas oko 14.20 časova, upućeno je sanitetsko...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.