Pčelar Slobodan Barzut jedini šampion iz Srpske

Izvor: Cafe.ba, 15.Maj.2015, 11:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pčelar Slobodan Barzut jedini šampion iz Srpske

Pčelar Slobodan Barzut iz Trebinja jedini je predstavnik Republike Srpske koji je ove godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu dobio visoko šampionsko priznanje Novosadskog sajma.

Barzut je dobio priznanje šampiona Novosadskog sajma za kvalitet svog čuvenog livadskog meda sa Zelengore.

On se našao među četrdesetak ovogodišnjih dobitnika najviših priznanja koje je Novosadski sajam dodijelio u okviru Međunarodnog poljoprivrednog sajma.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << />
Priznanja dobitnicima uručio je generalni direktor Novosadskog sajma Slobodan Cvetković sinoć na tradicionalnoj "Večeri šampiona" u Kongresnom centru "Master" Novosadskog sajma.

Međunarodni poljoprivredni sajam, 82. po redu, koji je počeo 9. maja, biće zatvoren večeras u 19.00 časova.

Na sajmu, koji važi za najveću smotru agrobiznisa u regionu, ove godine bilo je 1.500 učesnika iz Srbije i 60 zemalja njenog okruženja, Evrope i svijeta.

Republika Srpska je ponudu izložila na štandu Privredne komore Srpske gdje su zajednički nastup imale 22 firme.
Pogledaj vesti o: Pčelarstvo

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.