Bred i Anđelina kupili jahtu od 450 miliona funti

Izvor: BanjalukaLive.com, 16.Sep.2014, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred i Anđelina kupili jahtu od 450 miliona funti

Bred Pit i Anđelina Džoli posijle svadbe odlučili su da se počaste, ni manje ni više nego, jahtom! Bračni par je potrošio 250 miliona funti za luksuznu jahtu. Upućeni tvrde kako glumci planiraju da potroše još 200 miliona kako bi jahtu uredili upravo onako kako žele. Kako britanski mediji navode, jahtu će izraditi poznati italijanski brodograditelj Cantieri Navali Rizzardi i biće obložena najskupljim drvom i mramorom. Na jahtu će biti ugrađena i tehnologija koja ometa paparace >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << u pokušaju fotografisanja jer onemogućuje digitalnim fotoaparatima da se fokusiraju. Nakon tajnog vjenčanja u Francuskoj, par se nalazi na Malti gdje snima novi film. A kad su već na Malti, odlučili su da posjete i njihovu mornaricu. Anđelina je obišla luku i flotu, a nakon toga posada ratnog broda povela je glumicu na obilazak arhipelaga. (24 sata)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

Bred i Anđelin kupuju jahtu od 250 miliona funti

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Sep.2014

Popularni glumački par, Bred Pit i Anđelina Džoli, poslije svadbe odlučili su sebi da priušte jedan svadbeni poklon-skupocjenu jahtu od 250 miliona funti...Kao da to nije dovoljno, Anđelina i njen suprug odvojiće još 200 miliona kako bi opremili jahtu po svojoj želji...Kako britanski mediji...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.