OD NAJBOLJEG MERMERA: Anđa i Bred pazarili jahtu za 450 miliona funti!

Izvor: Kurir, 15.Sep.2014, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OD NAJBOLJEG MERMERA: Anđa i Bred pazarili jahtu za 450 miliona funti!

Bred Pit i Anđelina Džoli posle svadbe odlučili su da se počaste, ni manje ni više nego, jahtom! Bračni par je potrošio 250 miliona funti za luksuznu jahtu. Upućeni tvrde kako glumci planiraju da potroše još 200 miliona kako bi jahtu uredili upravo onako kako žele.

Kako britanski mediji navode, jahtu će izraditi poznati italijanski brodograditelj Cantieri Navali Rizzardi i biće obložena najskupljim drvom i mermer. Na jahtu će biti ugrađena i tehnologija koja ometa >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << paparace u pokušaju fotografisanja jer onemogućuje digitalnim fotoaparatima da se fokusiraju.

Nakon tajnog venčanja u Francuskoj, par se nalazi na Malti gde snima novi film. A kad su već na Malti, odlučili su da posete i njihovu mornaricu. Anđelina je obišla luku i flotu, a nakon toga posada ratnog broda povela je glumicu na obilazak arhipelaga.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Bred Pit i Anđelina Džoli daju 450 miliona funti za jahtu

Izvor: Vesti-online.com, 15.Sep.2014

Bred Pit i Anđelina Žoli posle svadbe odlučili su da se počaste, ni manje ni više nego, jahtom! Bračni par je potrošio 250 miliona funti za luksuznu jahtu. Upućeni tvrde kako glumci planiraju da potroše još 200 miliona kako bi jahtu uredili upravo onako kako žele...Rešili da se počaste jednom...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.