Izvor: BanjalukaLive.com, 28.Feb.2013, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Uhapšeno devet osoba zbog krađe struje

Banjalučka policija u nastavku akcije "Tesla" uhapsila je jutros 9 lica osumnjičenih za krađu struje, saznaje RTRS. Policija od ranih jutarnjih časova pretresa objekte osumnjičenih. Kako RTRS nezvanično saznaje u toku je pretres više banjalučkih kafića, među kojima "Madena", "Tavita", "AIS", Renome" i "Martel". Podsjetimo, CЈB Banjaluka je 14. februara uhapsio više radnika banjalučke "Elektrokrajine" koji su osumnjičeni za zloupotrebu službenog položaja i krađu električne energije. Tokom višemjesečne istrage, utvrđeno je da su radnici "Elektrokrajine" omogućili većem broju privrednika i vlasnika lokala u Banjaluci krađu struje. Osnovni sud u Banjaluci u međuvremenu je odredio jednomjesečni pritvor osumnjičenim radnicima "Elektrokrajine" među Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/hronika/banjaluka-nastavak-policijske-akcije-tesla.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavak policijske akcije Tesla u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Feb.2013

BANJALUKA- CJB Banjaluka jutros je nastavio sa hapšenjima osumnjičenih za krađu električne energije u akciji kodnog naziva "Tesla".

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.