Banjaluka: Pronađeno beživotno telo mladića, policija ispitala svedoke

Izvor: Blic, 09.Apr.2017, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Pronađeno beživotno telo mladića, policija ispitala svedoke

Beživotno telo mladića A.Š. (25) pronađano je jutros ispred porodične kuće u ulici Stevana Markovića u Banjaluci.

Dezurni okružni javni tužilac naložio je obdukciji u Zavodu za medicinu RS, a saslušan je veći broj svedoka sa ciljem utvrđivanja svih okolnosti nastupanja smrti.

Prema nezvaničnim informacija, pretpostavlja se da je posredi nesrećan slučaj jer nema elementa krivičnog dela. Nezvanično, kako navode Nezavisne novine, pronađeno je telo Aleksandra Štekovića.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronađeno tijelo mladića u Banjaluci, policija ispitala svjedoke

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Apr.2017

BANJALUKA - Tijelo dvadesetpetogodišnjaka pronađeno je jutros u banjalučkoj Ulici Stevana Markovića, a policija je pokrenula istragu s ciljem da se utvrdi uzrok smrti, saznaju "Nezavisne"...Marija Markanović, portparol Policijske uprave Banjaluka, potvrdila je za "Nezavisne" da je tijelo pronađeno...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.