Banjaluka: Nova godina uz domaće izvođače

Izvor: BanjalukaLive.com, 26.Nov.2014, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjaluka: Nova godina uz domaće izvođače

Proslava Međunarodne nove godine biće organizovana i ove godine na Trgu Krajine, potvrđeno je na današnjoj sjednici Organizacionog odbora, koja je održana u Gradskoj upravi. Dolazak Nove 2015. godine, simbolično će u ponoć najaviti vatromet, a Banjolučane će na Trgu zabavljati domaći izvođači. Proslava dočeka međunarodne Nove godine počinje u 20 časova i trajaće do 1 čas iza ponoći. Dječija Nova godina >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << će takođe biti organizovana na Trgu Krajine, 31. decembra, sa početkom u 11 časova kada će nastupiti dječiji horovi iz Banjaluke. Svečano odbrojavanje i doček Dječije nove 2015. godine biće upriličeno kao i ranijih godina - u 12 časova. Trg Krajine će praznično biti ukrašen novogodišnjim nakitom, a po drugi put ove godine u Banjaluci biće održan i Zimzograd, konstatovano je, između ostalog, na današnjoj sjednici. I ove godine slavlje će obezbjeđivati pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka, a angažovane će biti i dežurne službe, poput Službe hitne medicinske pomoći, Vatrogasne jedinice, „Čistoće" i Elektrodistribucije. Nosilac aktivnosti organizacije proslave, tj. dočeka novogodišnjih praznika na otvorenom je Kulturni centar Banski dvor.
Pogledaj vesti o: Doček Nove Godine

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova godina na otvorenom u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Nov.2014

BANJALUKA - U Banjaluci će proslava Međunarodne nove godine i ove godine biti organizovana na otvorenom, i to na Trgu Krajine, potvrđeno je danas na sjednici Organizacionog odbora...Proslava Međunarodne nove godine počeće u 20.00 časova 31. decembra i trajaće do jedan čas iza ponoći...Dolazak...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.