Izvor: BanjalukaLive.com, 25.Okt.2012, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Banjalučki biznismen kupio podmornicu

Banjalučki biznismen Jovo Vidović kupio je rusku podmornicu koju će potopiti u jezero Balkana i u njoj već početkom godine organizovati prva podvodna vjenčanja u Srpskoj. Vidović, koji na Balkani već ima hotel i dvadesetak bungalova, na taj način želi da obogati ponudu jezera na planini Lisini, koje se nalazi na 900 metara nadmorske visine. Podmornica koju je Vidović kupio od jednog Rusa već je na putu ka svom novom odredištu kod Mrkonjić Grada. Vidović namjerava da je spusti na dno jezera. Tako će zainteresovani parovi moći da kažu sudbonosno „da" na dubini od devet metara. Vidović ne Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/drustvo/banjalucki-biznismen-kupio-podmornicu.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banjalučki biznismen kupio podmornicu za organizaciju venčanja!

Izvor: Svet, 25.Okt.2012

Banjalučki biznismen Jovo Vidović kupio je rusku podmornicu koju će potopiti u jezero Balkana i u njoj već početkom godine organizovati prva podvodna venčanja u Republici Srpskoj. Vidović, koji na Balkani već ima hotel i dvadesetak bungalova, na taj način želi da obogati ponudu jezera na planini...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.