Vuk na bulevaru!

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2017, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuk na bulevaru!

Nikšićanin Ivica Drašković pre nekoliko dana slikao je vuka kako šeta bulevarom Vuka Mićunovića u tom gradu Nikšić- Nikšićanin Ivica Drašković pre nekoliko dana slikao je vuka kako šeta bulevarom Vuka Mićunovića u tom gradu. Kako kaže radilo se o mladoj i uplašenoj životinji koji se posle „šetnje“ ulicom najverovatije domogao Studenačkih glavica i šume. -Video sam da je na bulevaru neka pometnja u saobraćaju. Automobili su se zaustavljali, ljudi nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << fotografisali. Čuo sam ih kako komentarišu da se radi o vuku u šta sam se nešto kasnije i lično uverio. Pratio sam ga sve do kružnog toka dok svoj put nije nastavio ka Mušovini i dalje ka glavicama i šumi, tvrdi Drašković.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"Opstanak": Vuk šeta Nikšićem, medved Rožajama

Izvor: Mondo, 24.Maj.2017

Vesti iz Crne Gore kao da dolaze sa National Geographica, ili iz legendarne emisije "Opstanak" - Bulevarom Vuka Mićunovića u Nikšiću prošao je vuk, a meštani Rožaja strahuju zbog nepozvanog gosta – medveda...Foto: youtube/printscreen..Pometnja je nastala u petak uveče, kada je, kako prenose...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.