Izvor: B92, 03.Okt.2009, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Težak saobraćajni udes kod Doboja

Doboj -- U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Doboja poginule su četiri osobe, saopšteno je danas iz Dobojskog centra javne bezbednosti.

Na mestu udesa u petak uveče smrtno su stradala lica koja su bila u putničkom vozilu "golf", kojim je upravljao Jovo Ristić iz Modriče. Pored Ristića poginuli su Marko Knežević, Nikola Lazarević, obojica iz opštine Modriča, i Milka Pranjić iz opštine Doboj.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su i putničko vozilo marke >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "pežo"i traktor.

Teške telesne povrede zadobila su dva lica koja su bila u "pežou", dok je vozač tog vozila zadobio lakše telesne povrede.

Pripadnici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj izvršili su uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Do saobraćajne nesreće je, prema saopštenju, došlo kada je vozač 'pežoa", na ravnom delu puta sustigao traktor čija poluprikolica nije bila označena svetlosnim uređajima, desnom bočnom stranom vozila udario u zadnji levi dio poluprikolice i prešao na levu saobraćajnu traku.

U tom trenutku je iz suprotnog pravca naišao "golf".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći

Izvor: S media, 03.Okt.2009

U teškoj saobraćanoj nesreći kod Doboja, smrtno su stradala četiri lica,saopšteno je danas iz Dobojskog centra javne bezbednosti.Na licu mesta u petak uveče smrtno su stradala lica koja su se nalazila u putničkom vozilu "golf", kojim je upravaljao Jovo Ristić iz Modriče. ..Pored Ristića poginuli...

Nastavak na S media...

Četvoro poginulo u nesreći kod Doboja

Izvor: Press, 04.Okt.2009, 06:46

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se preksinoć dogodila kod Doboja, smrtno su stradala četiri osobe. Na licu mesta su poginuli putnici u vozilu „golf", kojim je upravljao Jovo Ristić iz Modriče. .Pored Ristića, poginuli su Marko Knežević, Nikola Lazarević, obojica iz opštine Modriča,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.