Težak saobraćajni udes kod Doboja

U teškoj saobraćajnoj nesreći kod Doboja poginule su četiri osobe, saopšteno je danas iz Dobojskog centra javne bezbednosti.

Izvor: B92

Subota, 03.10.2009.

13:28

Default images

Na mestu udesa u petak uveče smrtno su stradala lica koja su bila u putničkom vozilu "golf", kojim je upravljao Jovo Ristić iz Modriče. Pored Ristića poginuli su Marko Knežević, Nikola Lazarević, obojica iz opštine Modriča, i Milka Pranjić iz opštine Doboj.

U saobraćajnoj nesreći učestvovali su i putničko vozilo marke "pežo"i traktor.

Teške telesne povrede zadobila su dva lica koja su bila u "pežou", dok je vozač tog vozila zadobio lakše telesne povrede.

Pripadnici Policijske stanice za bezbednost saobraćaja Doboj izvršili su uviđaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Do saobraćajne nesreće je, prema saopštenju, došlo kada je vozač 'pežoa", na ravnom delu puta sustigao traktor čija poluprikolica nije bila označena svetlosnim uređajima, desnom bočnom stranom vozila udario u zadnji levi dio poluprikolice i prešao na levu saobraćajnu traku.

U tom trenutku je iz suprotnog pravca naišao "golf".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: