Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći

Izvor: S media, 03.Okt.2009, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvoro poginulih u saobraćajnoj nesreći

U teškoj saobraćanoj nesreći kod Doboja, smrtno su stradala četiri lica,saopšteno je danas iz Dobojskog centra javne bezbednosti.Na licu mesta u petak uveče smrtno su stradala lica koja su se nalazila u putničkom vozilu "golf", kojim je upravaljao Jovo Ristić iz Modriče.

Pored Ristića poginuli su Marko Knežević, Nikola Lazarević, obojica iz opštine Modriča, i Milka Pranjić iz opštine Doboj.

U saobraćajnoj nesreći učestvovala su i putničko vozila >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << marko "pežo"i traktor.

Teške telesne povrede zadobila su dva lica koja su se nalazila u "pežou", dok je vožac tog vozila zadobio lakše telesne povrede.

Pripadnici Policijske stanice za bezbednost soabraćaja Doboj izvršili su uvidjaj, kojim je rukovodio dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Doboj.

Do saobraćajne nesreće je, prema saopštenju, došlo kada je vozač "pežoa", na ravnom delu puta sustigao traktor čija poluprikolica nije bila označena svetlosnim uredjajima, desnom bočnom stranom vozila udario u zadnji levi dio poluprikolice, i prešao na levu saobraćajnu traku

U tom trenutku je suprotnog pravca naišao "golf".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.