Cvijanović: Uspešan referendum, RS opredeljena za toleranciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Sep.2016, 20:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Cvijanović: Uspešan referendum, RS opredeljena za toleranciju

Premijerka Republike Srpske Željka Cvijanović izrazila je večeras zadovoljstvo što je referendum protekao u miru i toleranciji i što nije bilo nikakvih incidenata.

Premijerka je ocenila da je referendum uspešno sproveden.

"Bravo Srpska, bravo građani Republike Srpske, dobro smo uradili svoj posao", rekla je Cvijanovićeva.

Ona je rekla da je Srpska opredeljena za miran život, toleranciju, za zajedničku budućnost, znajući koliko je bitan mir i stabilnost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i uzajamno poštovanje.

"Republika Srpska je pokazala demokratski kapacitet, bilo je važno održati izlaznost i mirno i tolerantno sprovesti referendum", rekla je premijerka.

Cvijanović je napomenula da svi oni koji ne mogu da se identifikuju sa 9. januarom kao Danom Republike, neće biti obavezni ga da proslavljaju.

"Zahvalna sam građanima koji žele da proslavljaju 9. januar kao dan Republike Srpske. Želim da svi u BiH naučimo lekciju da, ukoliko želimo zajedno da živimo, moramo da se poštujem", istakla je Cvijanović.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.