BiH: Hapšenja zbog pranja novca

Izvor: B92, 16.Jul.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BiH: Hapšenja zbog "pranja novca"

Banjaluka -- Nekoliko osoba uhapšeno je u sklopu istrage o poreskim utajama, pranju novca i prevarama koju sprovode MUP RS i Federalna uprava policije BiH.

Portparolka MUP-a Republike Srpske Mirna Šoja rekla je da su u toku pretresi stambenih objekata i vozila na području RS i Federacije BiH i da je do sada slobode lišeno nekoliko osoba.

Akciju kodnog naziva "Perač“ usmerenu protiv osoba za koje postoji osnova sumnje da su počinili krivična dela organizovanog kriminala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u vezi sa krivičnim delima poreska utaja, pranje novca i prevara sprovode policijski službenici MUP-a RS u saradnji sa pripadnicima Federalne uprave policije.

"Akcija 'Perač' rezultat je višemesečne istrage koju je sprovodila Federalna uprava policije u koordinaciji sa MUP-om Republike Srpske, ali i policijama u regionu", navela je ona, prenela je Srna.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hapšenja u BiH zbog pranja novca

Izvor: Akter, 16.Jul.2012

Nekoliko osoba uhapšeno je u sklopu istrage o poreskim utajama, pranju novca i prevarama koju sprovode MUP RS i Federalna uprava policije BiH

Nastavak na Akter...

Devetero iz Dunmorr group uhapšeno zbog pranja novca

Izvor: Kurir, 16.Jul.2012

Akcija je rezultat višemesečne istrage koju je provodila Federalna uprava policije u koordinaciji sa MUP-om Republike Srpske, ali i policijama u regionu..BANJALUKA - Policijski službenici su u okviru istrage o poreskim utajama, pranju novca i prevarama uhapsili devet osoba zaposlenih u preduzeću...

Nastavak na Kurir...

BiH: U akciji "Perač" privedeno 70 osoba

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 16.Jul.2012

Pripadnici Federalne uprave policije, u koordinaciji sa kolegama iz MUP-a Republike Srpske, provode obimnu akciju Perač usmerenu protiv osoba za koje postoji sumnja da su počinili kaznena dela organizovanog kriminala. Kako je saopšteno, izvršeni su pretresi objekata na sedam lokacija u BiH, od...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.