Znate li čija ćerka je ova preslatka devojčica?

Izvor: Story, 18.Nov.2014, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Znate li čija ćerka je ova preslatka devojčica?

Ova beba krasi Instagram profil jedne prelepe dame

Bogata naslednica, ćerka šefa Formule 1, Tamara Eklston, jedna je od onih majki koje žele da podele sa svojim prijateljima, porodicom i pratiocima na društvenim mrežama svaki trenutak koji njena malena čerkica uradi, tako da se Sofija nalazi na gotovo svim fotografijama.

Tamara i Slavica dolaze za Božić u Srbiju? Više o tome pročitajte OVDE.

Tamara ne krije da je očarana svakim trenutkom >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << koji provede sa svojom ćerkom, kao i da uživa u tome što se prepustila u potpunosti najvažnijoj ulozi u životu.

Tamarin suprug pije mleko iz njenih grudi? Više o tome pročitajte OVDE.

- Moja ljubav, moje sve - stoji ispod većine fotografija njene bebe, koja iako ima tek nekoliko meseci, vešto pozira fotografima!

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.