Telekom: Nemamo zahtev za uzimanje listinga

Izvor: Press, 06.Nov.2012, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom: Nemamo zahtev za uzimanje listinga

Sektor unutrašnje kontrole MUP-a dobio je od "Telekoma" obaveštenje da ne postoji registrovan zahtev za uzimanje listinga telefonskih razgovora prvog potpredsednika Vlade Aleksandra Vučića, prenosi RTS.

Sektor unutrašnje kontrole nastavlja sa proverama organizacionih jedinica, potvrđeno je RTS-u.

Prvi potredsednik Vlade je na svom fejsbuk profilu napisao da je šokiran lažima koje neki predstavnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << MUP-a daju medijima o aferi prisluškivanje.

- Obratiću se javnosti do kraja nedelje kada ću izneti podatke o načinu prisluškivanja funckionera u Srbiji kao i ko je u svemu tome imao kakvu ulogu- napisao je Vučić na fejsbuku.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom: Ne postoji zahtev za Vučićev listing

Izvor: Kurir, 06.Nov.2012

U MUP-u rečeno da Sektor unutrašnje kontrole nastavlja sa proverama organizacionih jedinica, u okviru istrage o prisluškivanju najviših državnih funkcionera..BEOGRAD - Sektor unutrašnje kontrole Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije dobio je od kompanije "Telekom" obaveštenje da ne postoji...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.