Izvor: Story, 21.Maj.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svetske zvezde radile u striptiz klubu

Pogledajte neke od šoubiznih zvezda koje su pre slavnih karijera igrale oko šipke!

Prva na listi zvezda, koja i danas šokira svojim ekscentričnim nasutupima je Lejdi Gaga. Pevačica ne krije svoju prošlost: - Radila sam u striptiz baru kada sam imala 18 godina. Moji nastupi su bili prilično divlji. Ne volim da pričam o tom period, bilo je tu i droge i svega – bila je iskrena Gaga.

Glumac u usponu Čejning Tatum nije krio da je ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << bio profesionalni striptiz igrač. Internet je preplavljen video snimcima sa njegovih nastupa iz Floride.

Verovali ili ne, jedan od najseksipilnijih glumaca današnjice takođe je bio striper: Bred Pit! Pre nego što je ostvario svoju prvu ulogu, Bred je naime igrao u grupi sa još šest mladića, koji su imali nage performanse za ženske oči.

Problematična pevačica Kortni Lov takođe je otkrila svoju  prošlost kada nije birala način da zaradi novac za narkotike, između ostalog baveći se i striptizom: - Bilo je previše iskušenja u vezi sa drogom tada. Razmišljala sam samo o tome da zaradim million dolara i probam sve droge koje postoje. I to sam nažalost i uradila. – rekla je Kortni.

Glumica Karmen Elektra šokirala je javnost kada su se pojavili navodi da se ranije bavila striptizom. U prilog tome ide i činjenica što Karmen ima video liniju sa aerobik-striptiz vežbama.

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.