Šta mislite koju poznatu ličnost je ovoga puta potkačila: Njena gluma za Dunju Ilić je mučenje! (VIDEO)

Izvor: Story, 27.Jan.2015, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta mislite koju poznatu ličnost je ovoga puta potkačila: Njena gluma za Dunju Ilić je mučenje! (VIDEO)

Pevačica je poznata po tome da na društvenim mrežama uvek iskreno i otvoreno govori o svemu, pa se tako ne libi ni da potkači javne ličnosti.

Dunja Ilič, foto: Instagram

Glumica Marija Karan odigrala je glavnu ulogu pored Žan - Kloda van Dama u filmu Oružje.

Ona je nedavno otkrila da je ponosna na svaku svoju ulogu, međutim, postoje i oni kojima se njeno glumačko umeće baš i ne dopada.

Zbog koga je Dunja >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << rešila da isključi kablovsku pročitajte OVDE.

Pevačica Dunja Ilić napisala je na društvenoj mreži Fejsbuk da nije oduševljena filmom Oružje, te da ne zna zbog čega je sebe izložila toj vrsti mučenja.

Kakvo je neprijatno iskustvo Dunja doživela vozeći se taksijem pročitajte OVDE.

- Nažalost u nedostatku sna, odgledala sam ceo film sa Marijom Karan i Žan Klod Van Damom. Bolje da sam ta dva sata bila podvrgnuta najstrašnijim japanskim metodama mučenja - napisala je Dunja.



Izvor: Pulsonline

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.