Severina i Igor: Sočni rođendanski poljubac u ponoć! (FOTO)

Izvor: Story, 30.Jul.2015, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Severina i Igor: Sočni rođendanski poljubac u ponoć! (FOTO)

Igor Kojić sinoć je sa svojom izabranicom i najbližim prijateljima započeo slavlje povodom svog 28. rođendana, a fotografije sa proslave već su dospele na društvene mreže

Severina i Igor, foto: Instagram

Među njima se našla i ona koju do sada nismo imali prilike da vidimo, a na kojoj Igor sa svojom izabranicom Severinom razmenjuje poljupce.

- Couple and singles! Srećan rođendaaaan! - napisao je prijatelj poznatog para, kreator Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Mitanovski, koji je fotografiju putem svog Instagram profila podelio sa javnošću.

Inače, pored toga što je svog dragog iznenadila originalnom rođendanskom čestitkom koja ga je ostavila bez teksta, Severina je Igoru rođendan čestitala i zanimljivom fotografijom putem Instagrama, uz koju je dodala i romantične stihove iz svoje pesme.

- Virujen u te, s tobom zivim lipo... Sretan rođendan, ljubavi moja! - napisala je Seve uz objavljenu fotografiju.

Izvor: Story.rs
Pogledaj vesti o: Severina

Nastavak na Story...






Povezane vesti

(FOTO) Severina i Igor: Sočni rođendanski poljubac u ponoć!

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015

Igor Kojić sinoć je sa svojom izabranicom i najbližim prijateljima započeo slavlje povodom svog 28. rođendana, a fotografije sa proslave već su dospele na društvene mreže..Ovaj tekst preuzet je sa sajta Story.rs..Među njima se našla i ona koju do sada nismo imali prilike da vidimo, a na kojoj...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.