Sandi Cenov: Ne prestajem da zavodim suprugu

Izvor: Story, 23.Nov.2014, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandi Cenov: Ne prestajem da zavodim suprugu

U trenutku kada se vraća na muzičku scenu Srbije, pevač Sandi Cenov priseća se vremena kada mu je Beograd najviše pomogao, otkriva u čemu ga podržava životna izabranica Ilina i tvrdi kako je ljubav koju osećaju jedno prema drugom osnov zdravog odrastanja nji

Foto: Jadranko Begić Stripy

Za novi singl Još jedna o njoj, pop pevač Sandi Cenov (45) napisao je tekst na osnovu ličnog iskustva. Dok je proteklog leta sa suprugom Ilinom i decom Zarom (7) >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << i Mikulom (4) boravio na moru, često je svirao gitaru, gledao u pučinu i mislio na staru pesmu Arsena Dedića Kuća pored mora. Upravo ta melodija bila je okidač da probudi neke uspomene i uobliči ih u pesmu, sve uz podršku svoje izabranice.

- Moja supruga je sa mnom u svemu, bilo da su to problemi ili veselja. Osim što nas spaja izuzetna fizička privlačnost, veoma mnogo razgovaramo i uživamo u situacijama kada svako zauzme svoju stranu pa argumentovano raspravljamo satima. Ona je ujedno i moj najveći muzički kritičar, koji često s pravom kaže: Može to i bolje! Ali, kad napravim nešto sa svojim punim muzičkim potencijalom, ona to uvek prepozna. Kao što ona mene kritikuje ili hvali, tako i ja njoj, kao večiti apsolvent prava, tu i tamo pomognem da reši neku nedoumicu u vezi s njenom advokaturom – sa osmehom kaže Sandi koji će sa Ilinom u februaru obeležiti godišnjicu braka.

- Tačno oko tog termina planiram da završim snimanje novog albuma, pa ću Ilinu i sebe nagraditi nekim putovanjem – otkriva pevač, ističući kako u njegovom braku nema ljubomore.

- To je zdravo osećanje ako nemate plave tragove oko vrata od gušenja njome, što neki parovi praktikuju. Kod nas je sve u granicama normale i živimo opušteno. Vodim svoj paralelni bajkerski život s prijateljima, zaljubljenicima u Harley Davidson, s kojima često na dva točka putujem po Evropi uz blagoslov moje supruge – priča Cenov i ističe kako je na vezi neophodno raditi, a naročito kada supružnici postanu roditelji.

- Mnoge žene i muškarci opuste se u sigurnosti braka i veličanju uloge roditelja, zaboravljajući da zavode svoju bolju polovinu svakoga dana. Mi zaista zavodimo jedno drugo i smatramo da je to preduslov za zdravo odrastanje dece, koja ne gledaju svoje roditelje kako iz dana u dan viču jedno na drugo, već razgovaraju o svemu i nežno se gledaju. Naš sin Mikula je pravi mali ja. Isto sam izgledao, ludovao i po ceo dan pevao kad sam bio njegovog uzrasta. Već vidim da će u školi imati sve petice, uz nekoliko ukora pred isključenje zbog vladanja, kao i tata. Zara je prava mala dama koja pragmatično rešava sve svoje problemčiće, što je nasledila od moje supruge. Oboje su talentovani za muziku i ponosan sam što već sada umeju da odvoje dobru od loše – kaže Sandi, opisujući zanimljivost kako njegovi naslednici misle da su roditelji sve dece javne ličnosti.

- Kada su u vrtiću razgovarali o profesijama kojima se bave njihovi roditelji, Zara je samouvereno rekla: Moj tata je Sandi! Kao da se moje zanimanje samo po sebi podrazumeva – priča pevač i osvrće se na svoju izjavu iz prošlosti kada se pitao kako će ga devojke voleti kada je zauzet.

- Na početku karijere bio sam naivan, kao i većina mojih kolega. Mislio sam da sam ja centar sveta i da su moje pesme tek pokriće za moju samopromociju. Prioriteti su se potpuno promenili sa zrelošću. Samo su mi pesme važne, pa je potpuno nebitno jesam li slobodan ili zauzet. I sve dok budem imao dobre numere, potpuno je irelevantan moj ljubavni status. Uostalom, da u ovim godinama još trčim za svakom suknjom, verovatno bih se zabrinuo za sebe. Često sam govorio: Sve u svoje vreme, a ja sam svoje godine momačkog života i te kako dobro proživeo. Za to je zaslužan i Beograd, najluđi grad za zabavu u Evropi, koji mi je, kada mi je to bilo najpotrebnije, širom otvorio vrata. Tada sam bio sveže razveden, a onaj poznati Bajagin stih kao da je meni bio serviran: Ovo je grad u kojem nema razloga da noćas budeš sam. 

Piše: Ksenija Konić 

Izvor: Story

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.