RIJANA NAJVIŠE LAJKOVANA OSOBA NA FEJSBUKU

Izvor: Kurir, 15.Dec.2011, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RIJANA NAJVIŠE LAJKOVANA OSOBA NA FEJSBUKU

LOS ANĐELES - Pevačica Rijana našla se na prvom mestu liste "najlajkovanijih'' muzičara ove godine na društvenoj mreži "Fejsbuk", preneli su mediji.

Pored toga što Rijanina stranica na "Fejsbuku" ima više od 47 miliona "lajkova" i njen singl ''We Found Love'' prvi je na listi najviše ''lajkovanih'' pesama.

Na drugom mestu liste je Bob Marli, dok je kanadska pevačica Avril Lavinj zauzela treće mesto. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Francuski di-džej Dejvid Geta nalazi se na četvrtom, a pevač Enrike Iglesijas na petom mestu.

Na drugom mestu liste singlova nalazi se pesma ''Last Friday Night (T.G.I.F.)'' - Kejti Peri, dok je na trećem mestu grupa ''LMFAO'' sa pesmom ''Sexy And I Know It''. Četvrto mesto zauzima numera ''Titanium'', koju izvode Dejvid Geta i Sia, a peto mesto je Skrileksov singl ''First of the Year''.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rijana najviše ''lajkovana'' osoba na "Fejsbuku"

Izvor: BanjalukaLive.com, 15.Dec.2011

Pjevačica Rijana našla se na prvom mjestu liste "najlajkovanijih'' muzičara ove godine na društvenoj mreži "Fejsbuk", prenijeli su danas mediji. Pored toga što Rijanina stranica na "Fejsbuku" ima više od 47 miliona "lajkova" i njen singl ''We Found Love'' prvi je na listi najviše ''lajkovanih''...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Rijanu najviše lajkuju na Facebook-u

Izvor: Dzungla.org, 15.Dec.2011

Pored toga što Rijanina stranica na 'Facebook-u' ima više od 47 miliona 'lajkova' i njen singl 'We Found Love' prvi je na listi najviše 'lajkovanih' pesama. . Pevačica Rijana našla se na prvom mestu liste 'najlajkovanijih' muzičara ove godine na društvenoj mreži 'Facebook', preneli su danas mediji.. Pored...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.