Ovaj PROST trik će vam pomoći da izgubite kilograme

Izvor: 24sata, 21.Dec.2014, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovaj PROST trik će vam pomoći da izgubite kilograme

Možda ste čuli da bi trebalo da bacite vagu i da ne budete opsednuti time koliko kilograma imate na svakodnevnom nivou. Ali, najnovija studija je pokazala da redovno merenje može da bude ključno za uspešno mršavljnje!

Istraživanje, objavljeno u medicinskom žurnalu "PLOS ONE", bavilo se ljudima koji su bili na programu za mršavljnje. Od ukupno 40 ljudi, naučnici sa univerziteta u Finskoj uzeli su 2.838 opservacija, i zaključli su da redovno merenje pomaže pri mršavljenju.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za ovo vam treba samo 10 sekundi, a pomaže u mršavljenju

Izvor: B92, 21.Dec.2014

Ne volite da se merite? Niste jedini, ali ako muku mučite s viškom kilograma, možda bi bilo bolje da se što prije sprijateljite s vagom. Naime, najnovija studija pokazuje da je svakodnevno merenje težine ključno za mršavljenje...Istraživanje koje je obavljeno u naučnom časopisu Plos One, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.