Niko nije znao zašto se lepotica kojoj su predviđali sjajnu budućnost ubila, ali onda su u javnost procureli neverovatni detalji

Izvor: 24sata, 17.Nov.2014, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko nije znao zašto se lepotica kojoj su predviđali sjajnu budućnost ubila, ali onda su u javnost procureli neverovatni detalji

Lepotica je imala uspešnu karijeru i predviđali su joj blistavu budućnost, ali nova otkrića o njenom životu bacaju novo svetlo na njen poslednje dane. Naime, manekenka se nekoliko dana pre smrti učlanila u ozloglašenu sektu "Ruža Sveta" (Rose of the World).

Kada se manekenka Ruslana Koršunova 2008. godine ubila u 21. godini života skokom sa devetog sprata zgrade na Menhetnu, ceo svet je bio u čudu.

Lepotici su predviđali blistavu karijeru: Ruslana Koršunova
>> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << />
Ruslana je brzo postala popularna i krasila je naslovnice "Voga" kao i modne piste na revijama nekih od najpoznatijih kreatora. Za njenu popularnost je delom bila zaslužena neverovatno bujna, prirodno plava kosa, kao i genetska caka zbog koje je delovalo da njene plave oči uvek svetlucaju.

Ali, kada je zaletom sa devetog sprata okončala svoj život, odmah su isplivale mnoge teorije o tome zašto se ubila. Sada novinar "Njujork dejli njuza" Piter Pomerantsev otkriva da se manekenka učlanila u ozloglašenu rusku sektu "Ruža Sveta" neposredno pre smrti. Kako bi ispitao ovu sektu. novinar je i sam postao član.

On je opisao kako vođe imaju neljudski tretman prema sledbenicima, i tvrdi da se sastanci sastoje od dranja, konfuzije i emocionalne dominacije. On kaže da je video kako vođe ponižavaju i krive sledbenike zbog grešaka koje su pravili u toku života, a jedan od vođa je Ruslanu opisao kao "tipičnu žrtvu".

- Ruslana je bila tipična žrtva... Ponekad je bolje počiniti samoubistvo nego odupirati se promeni - izjavio je jedan od vođa, koji nije imenovan.

Ona se okrenula ovoj sekti kada je njen poslovni ali i privatni život počeo da se kreće silaznom putanjom. Posebno su je potresali ljubavni problemi, jer je imala veze sa mnogo bogatijim muškarcima - koji bi je obasipali poklonima, a onda bi je ostavili.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Njeno samoubistvo je šokiralo svet, ali poslednji dani u životu su još šokantniji

Izvor: NaDlanu.com, 17.Nov.2014

Kada se manekenka Ruslana Koršunova 2008. godine ubila u 21. godini života skokom sa devetog sprata zgrade na Menhetnu, ceo svet je bio u čudu. Lepotica je imala uspešnu karijeru i predviđali su joj blistavu budućnost, ali nova otkrića o njenom životu bacaju novo svetlo na njen poslednje dane....

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.