NEVERNE BEBE OBJAVILE NOVI ALBUM

Izvor: Kurir, 29.Mar.2012, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"NEVERNE BEBE" OBJAVILE NOVI ALBUM

BEOGRAD - Grupa "Neverne bebe" objavila je, posle pet godina, novi, šesti po redu, studijski album pod nazivom "Praštam".

Na albumu se nalazi 14 novih pesama i već su se izdvojile numere "Leptir", "Sudnji dan", naslovna "Praštam", saopštio je PR menadžer benda.

Tu su i duetska pesma sa hrvatskom pevačicom Vannom - "Za tvoje oči", progresiv balala "Dan tvoj" uz gostovanje Vlatka Stefanovskog, "Ovo je kraj", "Put ljubavi"...

Album je rađen godinu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po dana, a postprodukcija je urađena u Sloveniji.

"Neverne bebe" privode kraju snimanje spota za pesmu "Zar se godine ne broje", nakon odličnog prijema spota za kompoziciju "Kuća za spas".

Zanimljivo je da su rađena dva izadanja - standardno i luksuzno (Limited edition), namenjeno prijateljima, najvernijim poklonicima, kolekcionarima i svima koji bi želeli da imaju jedno netipično izdanje sa originalnim fotografijama i zanimljivim vizuelnim rešenjem.

Bend u sklopu promocije albuma najavljuje i veliku regionalnu turneju pod nazivom "Praštam".
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.