NAJOČAJNIJE DOMAĆICE SU ITALIJANKE!

Izvor: Kurir, 22.Avg.2011, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NAJOČAJNIJE DOMAĆICE SU ITALIJANKE!

RIM - Među evropskim domaćicama za ubedljivo najočajnije važe Italijanke, pokazuju rezultati nedavno sprovedene ankete.

Stopa nezadovoljstva italijanske domaćice iznosila je ovog proleća čak 76 odsto, navodi se u studiji koja kao uzroke navodi pad standarda i rigorozne mere štednje. Italijanke su mnogo očajnije od španskih koleginica (63 odsto), Francuskinja (57 odsto), Britanki (51 odsto) i Nemica (47 odsto).

Većina ispitanih žena toliko su nezadovoljne svojim životom da ih čak 50 odsto tvrdi da se nikada ne bi udale da su znale da će biti ovako.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Gde su žene najnesrećnije?

Izvor: B92, 23.Avg.2011, 16:40

Istraživanje u kojem je učestvovalo preko 4.000 žena iz pet najvećih zemalja otkrilo je da 76 odsto ispitanica iz Italije nije zadovoljno svojim životom, u poređenju sa 51 odstvo žena iz Britanije, 53 odsto žena iz Nemačke, 63 odsto onih koje žive u Francuskoj i 63 odsto pripadnica lepšeg...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.