Momci, žene ovo uopšte ne uzbuđuje

Izvor: Mondo, 03.Avg.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momci, žene ovo uopšte ne uzbuđuje

Postoje neke stvari o kojima muškarci bespotrebno brinu tokom "akcije." Momci, opustite se, žene ove stvari uopšte ne primećuju.

Foto: Guliver/Getty images/Thinkstock

  Tvoji trbušnjaci

Nema potrebe da misliš da se partnerki nećeš svideti jer nemaš "keramiku" na stomaku. Ženama se dopadaju muškarci koji brinu o sebi, tačno, ali to ne znači da moraš da izgledaš savršeno. Mnogo je važnije da imaš samopouzdanja.

Veličina >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << penisa

Oh, to pitanje koje se stalno provlači po muškim glavama: Da li mi je dovoljno veliki? Momci, nije bitna veličina, već tehnika, kao i vaša predanost da tokom seksa uradite sve kako biste oboje uživali.

Orgazam faca

Dok se neki muškarci opterećuju time kako im izgleda lice kada doživljavaju vrhunac, vrlo je verovatno da ne postoji stvar na svetu koja žene manje zanima od toga jer i same uživaju.

"Čudne" stvari koje te pale

Pljeskanje po guzi, vezivanje ili nešto treće... Šta god. Svako ko ima imalo sklonosti ka seksi avanturama, rado će probati nešto novo u sobi, zato prestani da brineš.

Izostala erekcija

OK, izostala ti je erekcija posle nekoliko piva, pa šta? Neće te ostaviti zbog toga, nema potrebe da tome pridaješ preveliki značaj.

Kondomi

Verovali ili ne, mnogi ne koriste kondome jer misle da će to partnerki delovati odbojno. Ne brini o tome, partnerka će ti biti zahvalna što vodiš računa o zdravlju, i što ima odnose sa nekim ko je dovoljno zreo da o tome razmišlja. Uostalom, seksualnu želju ne ubijaju prezervativi, ali zato polno prenosive bolesti...

Stidne dlačice

To je samo pitanje ukusa. Neke vole žbunić, neke glatku kožu "tamo dole." U svakom slučaju, ne bi trebalo da se time opterećuješ jer je najvažnije od svega da tvoja intimna zona bude uredna.

Ne želiš da joj pružiš oralni seks

I devojke imaju različite preferencije, pa ima onih koje takođe ne žele muškarcima da pruže oralni seks. Svako ima pravo na izbor.

Ne možeš da izdržiš satima

Ozbiljno, to je verovatno jedan od najvećih seks mitova. Neće te ostaviti zbog toga što u krevetu ne možeš da izdržiš satima jer joj je važniji kvalitet od kvantiteta. A i tebi bi trebalo da bude.

Ne doživljavaš orgazam svaki put

To je potpuno OK, ne znači da nisi uživao i ona to zna.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.